ODF YUSCII конвертор!

Сакате да се отарасите од старите документи напишани во „кириличен“ фонт? Сега има решение!

Конвертирајте ги документите напишани во Yuscii фонт (Mac C Swiss, Mac C Times, итн..) во прописна системска кирилица (UTF-8/Unicode). Притоа, содржината што треба да биде на латиница ќе остане непроменета... Yep, интелигентен е.

Важно:
Fork me on GitHub